Letkunsäästäjät / -ohjaimet/ tiikerinhännät/kaivonkannennostajat

Kuvaus

Letkunohjaimet pienentävät kitkaa letkun ja kulkuaukon terävien reunojen välillä korkeapaineletkujen käytön aikana. Näiden laitteiden säännöllinen käyttö vähentää letkujen rikkoontumisriskiä,suojaa hankautumilta ja kulumiselta sekä ne pidentävät korkeapaineletkujen käyttöikää. Pieni hinta,mutta suuri säästö.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu letkunohjain 5900.05A  avautuvilla kaarilla kuilun alareunaan.Se voidaan erittäin helposti asentaa ja poistaa,vaikka letku on jo viemärin sisällä. Rullat kestävästä teflonista,mikä helpottaa letkun liikuttelua ja 5 m köyttä. Tarkoitettu ¾” ja 1″ letkuille. Saatavana vararulla. Koko PxKxL 580x280x120. Paino 4,1 kg.

Tiikerinhännät ovat 90 cm pitkiä joustavia ohjaimia,joita voidaan käyttää kuilun ala- tai yläosassa. Saatavana eri kokoja DN50/80/100 ja eri materiaaleista ( tasainen tai rosoinen PVC ) riippuen letkun koosta ja tyypistä. Voidaan käyttää myös putkistokameran kaapelin suojaamiseen. Mukana tulee 5 m köysi. Tiikerinhännät ½” – 1¼” letkuille.

Kuilun yläreunaan löytyy myös ohjain, joka on valmistettu galvanisoidusta teräksestä punaisella muovisella pyörällä. Saatavana varapyörä erikseen.

Valikoimiimme kuuluvat myös. ns. tiikerinhännät ( kuva ohessa ) erikokoisille letkuille kuten myös kaivonkanteen tuleva letkunohjain.

Erittäin kätevä kaivonkannen nostaja . Toisessa päässä kätevä koukku ja toisessa päässä vahva magneetti. Nostaa jopa 220 kg. Kuva ohessa.