Parhailla työkaluilla saavutetaan paras lopputulos! Siksi haluamme olla teidän kanssanne luomassa puhtaampaa huomista yli 30 vuoden kokemuksella ja Suomen laajimmalla tuoteperheellä. Ja tietysti yksilöllisellä palvelulla!


Korkea/ultrakorkeapaineyksiköt

Korkea/ultrakorkeapaineyksiköt

Yli 50 vuoden kokemuksella luotettavat ja laadukkaat PTC korkeapaine- ja ultrakorkeapaine yksiköt erittäin vaativaan käyttöön. Tehoalueet 15 -500 kw, työskentelyalue aina 3000 bariin asti. Runsas valikoima malleja sähkökäyttöisistä dieselkäyttöisiin,skidiversioista vaunuversioihin sekä lisävarusteilla mm. äänieristetyillä kaapeilla, kaukosäätimillä jne.

Painepesurit

Painepesurit

Putkistokamerat

Putkistokamerat

Vahvaa saksalaista laatua ammattikäyttöön. Työnnettävät, jäykkäkaapeliset putkistokamerat monipuolisiin putkistojen kuvauksiin kiinteistöissä ja teollisuudessa. Erinomaiset moduuliratkaisut, samaan keskusyksikköön voi liittää erikokoisia kamerakeloja jokaisen oman tarpeen mukaan. Lippulaivamme GeJosPIC6.0 putkistokameralla pystytään mittamaan viettokulmat ja painautumat putkistoissa. Kauttamme myös huollot!

Suojavarusteet

Suojavarusteet

Suuttimet

Suuttimet

Erittäin monipuolinen valikoima kestäviä ja laadukkaita suuttimia ja suutinsalkkuja, kaikenlaisiin putkistonpuhdistuksiin ja- huoltoihin kotitalouksista teollisuuteen. Kauttamme löytyy oikea ratkaisu kaikkiin ongelmiin.Saatavana myös matoletkut, ohjurit, suutinreiät,kiertoliittimet,pesupistoolit ym.

Korkeapainepumput

Korkeapainepumput

Pratissolin pitkä kokemus, nykyaikaiset valmistusmenetelmät yhdessä tarkan laadunvalvonnan ja sertifioinnin kanssa takaavat käyttäjälle ensiluokkaiset tuotteet. Tuotekohtaiset esitteet löytyvät " lue lisää" sivun alaosasta.

Putkistojen huuhtelulaitteistot

Putkistojen huuhtelulaitteistot

Kylmä / kuuma / höyryvesipesurit. Trailerit ja skid-versiot niin putkistojen avauksiin ja huuhteluihin kuin kaikkiin vaativiin korkeapainepesuihin.

Imulaitteet

Imulaitteet

Valmistetaan ja mitoitetaan tilaajan toiveiden mukaan joko vaihtolavasovitteena tai kiinteästi autoalustalle asennettuna. Alipainekompressorivaihtoehdot löytyvät ”Imupumput”-sivulta. Laitteistot voidaan varustaa myös korkeapainepesulaitteistolla. Saatavana myös valmiita omalla polttomoottorilla olevia imuyksiköitä.

Imupaineyhdistelmät

Imupaineyhdistelmät

Mitoitetaan tilaajan tarpeiden mukaisiksi käyttäen erilaisia vesi- ja lokasäiliöiden suhteita. Vesisäiliöt voivat sijaita lokasäiliön sivuilla tai vesitila voi olla erotettuna lokatilasta väliseinällä. Lissä kuvia galleriasta.

Alipainekompressorit

Alipainekompressorit

Ilmajäähdytteiset PN ja PNR-lamellikompressorit, nestejäähdytteiset PR-lamellikompressorit, DL- ja PVT-kiertomäntäkompressorit. Tuotekohtaista lisätietoa saa "lue lisää" sivun alaosasta.

Siirtopumput

Siirtopumput

Itseimevät lohkoroottoripumput nesteiden ja pastamaisten aineiden siirtoon. Soveltuu kaikkialle missä tarvitaan nesteen tai massan siirtoa eli satamat, maatalous, teollisuus, kuljetusliikkeet, maanrakennus jne.

Satamaimulaitteet

Satamaimulaitteet

Tehokkaat ja laadukkaat läpi-imevät pumppuyksiköt sekä säiliölliset yksiköt.